Fodbold EM 2012 i Polen og Ukraine

EM 2012 Ukraine Polen Fodboldtrøjer

Optakt til Fodbold EM 2012 i Polen og Ukraine

Vi er mange der glæder os rigtig meget til Fodbold EM 2012 i Polen og Ukraine!

Der er nok ingen der ikke kan huske hvordan vi slog dem i finalen i sin tid og derfor er dette EM ventet med ekstra spænding i Danmark. Vi ser gerne de rød hvide trøjer i en finale med Tyskerne og det kunne give lige præcis den stemning landsholdet mangler til at vinde kampen, at vi har slået dem før.

Tyskland ER et tegneseriehold var bare en af de mange slagsange der slog sig fast dengang. Vi håber at historien kan gentage sig og tror på at den historie er noget der kan være med til at give landsholdet det lille skub der får dem med i toppen igen. På den måde bliver dette EM 2012 et EM hvor vi vil kigge tilbage samtidig med vi ser de nye kampe og det er jo bare skønt for os fodboldfanatikere.

Fodbold EM 2012 i Polen og Ukraine bliver rigtig spændende
Der er lagt op til stor spænding ved dette EM og der er store forventninger til vores hold. Måske er der endnu ikke mange der tror på det, men håbet har vi da.
Det danske landshold har før overrasket og det må de rigtig gerne gøre igen. Den skal altså sparkes i mål noget oftere den bold hvis vi skal sikre os en plads i toppen. Selvfølgelig har vi forventninger, men vi skal huske at hvis det skal lykkes må vi også støtte.

Har holdet landet bag sig klarer de den meget bedre og måske er det den samlede energi vi så dengang der igen kan blomstre op, fordi EM denne gang netop er i Polen og Ukraine. Det er i hvert fald håbet fra forfatterens side og mange andre der elsker fodbold.

Fodbold EM 2012 i Polen og Ukraine bliver Morten Olsens sidste
Fodbold EM 2012 i Ukraine og Polen bliver Morten Olsens sidste og derfor har han brug for et godt resultat for at komme ud af jobbet med æren i behold. Landsholdet har allerede brug for en ny energi, så det er spændende at se hvad den gamle Olsen vil gøre for at aktivere den. Ingen tvivl om at han er en fantastisk dygtig taktikker, men der er brug for at få gejlet de unge spillere op.

Dette kunne muligvis gøres med en ung hjælpetræner med ild i blodet. Hvem ved, måske slår vi Polen og Ukraine igen! 🙂
Læs mere om EM 2012

 

Dette indlæg blev udgivet i Fodbold EM 2012 og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.