Find fodboldtrøjer til EM 2012

Vi vil gerne se de rød hvide fodboldtrøjer i Ukraine eller Polen

Forestil dig de rød hvide fodboldtrøjer i finalen 2012!

Er du klar til Danmarks kampe? Vi giver her vores bud på, hvor du kan købe dit Landsholdsudstyr.

Unisport foldboldtrøjerUniSport har ALT indenfor foldboldtrøjer og landsholdstrøjer. >> Se mere her

 

Stadium landholdstrøjer og em 2012 merchandiseStadium har også en kæmpe udvalg af EM 2012 Merchandise og foldboldtrøjer. >> Se mere her
Fodboldtrøje for Danmark. Se spilletrøjer her
Jeg ved ikke om alt det der New Age halløj med visualisering virker, men når det kommer til Fodbold EM 2012 i Pole og Ukraine har jeg intet problem med at give det en chance og forestille mig de rød hvide fodboldtrøjer i finalen.

Fodbold EM 2012 må rigtig gerne ende med Danmark og Tyskland i finalen, så vi kan få en gentagelse af den vidunderlige aften, da vi så de rød hvide trøjer vinde netop over Tyskland og hive guldet hjem. Håbet er, at netop denne historie kan give landsholdet det lille skub der skal til for at få dem med i toppen igen. Der er store forventninger til både Morten Olsen og holdet, men det er vigtigt at vi ikke kun forventer, men bakker fuldt op. Måske kan vores tidligere EM guldmedalje være lige præcis det der samler folket om holdet igen.

De rød hvide fodboldtrøjer får os til at mindes
De rød hvide fodboldtrøjer får os til at huske hin berømte EM hvor vi slog Tyskerne, og her til Fodbold EM 2012 vil vi rigtig gerne gøre det igen.
Nogen siger at det ikke kommer til at ske, men hvad ved de om det. Der var ingen der havde regnet med at Danmark ville vinde sidste gang og der er ingen der skal få mig til at sige at det ikke kan lade sig gøre igen. Dette er Morten Olsens sidste EM som den danske landstræner, så mon ikke han vil yde sit allerbedste. I hvert fald har han brug for en god placering for at komme ud af jobbet med æren i behold.

Ingen tvivl om at han er en af verdens bedste trænere, men han skal altså have aktiveret de unge spilleres energi og gåpåmod, så måske er det han har brug for en hjælpe træner der taler til de unges hjerter.

Jeg SKAL have en af de rød hvid fodboldtrøjer på når jeg ser fodbold
Jeg er stor fodboldfan, indrømmet, og jeg er stolt af det. Derfor er jeg en af dem der kommer til at stå på tilskuerpladserne til fodbold EM 2012.

Hvis du gerne vil med derned og se Danmark vinde guld er det vigtigt at du køber en billet i god tid, for vi er rigtig mange der vil af sted denne gang, netop på grund af historien. Vi vandt den gang så hvorfor ikke nu, siger mit fodboldhjerte, og jeg har tænkt mig at bakke 100 procent op om holdet. Bliver det tilfældet, kan du se mig og mine venner i de danske fodboldtrøjer.

Dette indlæg blev udgivet i Fodboldtrøjer og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.