EM i fodbold 2012

Fodbold EM 2012

Er du vild med fodbold, er der nok at glæde sig til, da euromesterskaberne bliver afholdt til næste sommer i Ukraine og Polen.

Indtil da bliver der varmet godt og grundigt op til slutrunden i kvalifikationspuljerne, hvor Danmark for nylig flot vandt 2-0 over Norge i kvalifikationsgruppe H på to mål af Nicklas Bendtner. Bendtner fik et velfortrængt comeback efter sit klubskifte fra Arsenal til Sunderland, hvor han er udlejet på en etårig kontrakt.

Danmarks kvalifikationsgruppe H ligger dermed stadig åben, i det de tre øverste hold i puljen, Portugal, Norge og Danmark hver har 13 point. Portugal og Danmark har dog spillet en kamp færre end Norge, så udfaldet af de sidste kampe i puljen bliver spændende at følge.

Se den aktuelle statistik i gruppe H her:

Klar til Fodbold ME 2012

Hvad kræver det så i forhold til kampprogrammer, billetter til kvalifikationskampene samt betting, merchandice osv.? Vi har gravet dybt ned i skuffen for at finde de ting, der er relevante både på vejen til slutrunden i Polen og Ukraine i sommeren 2012 og under selve slutrunden.

Du kan eksempelvis skaffe billetter til Danmarks sidste to kampe i gruppe H via hjemmesiderne Viagogo.dk og Mangaard-travel.dk

Hos Viagogo.dk kan du finde billetter til fx kampen mellem Danmark og Portugal den 11. oktober kl. 20:15 i Parken fra ca. 922 kr.

Det er dog også muligt at kombinere fodboldoplevelsen med lidt kræs til ganen hos Mangaard-travel.dk.
Her får du mulighed for at se kampen mellem Cypern og Danmark den 7. oktober med afrejse fra både Billund og København. Selve rejsen foregår i tidsrummet fra 6. til 9. oktober 2011.

Hos Mangaard-travel.dk kan du også få mulighed for at overvære Danmarks sidste kamp i puljen; Danmark-Portugal med dialogmøde, spisning og kamp til en samlet pris fra 1450 kr.

Er Danmark sikker på deltagelse i slutrunden i Polen og Ukraine i 2012?

Der er mange faktorer, der spiller ind, men overordnet bør det kunne lade sig gøre, hvis følgende kriterier kan opfyldes af de danske fodbolddrenge. Det kræver enten sejr over både Cypern og Portugal eller uafgjort mod Cypern og sejr over Portugal.

Og så er der mange hvis’er: Sejr over Cypern sikrer Danmark minimum andenpladsen i gruppen – selv trods nederlag eller uafgjort mod Portugal. Dette skyldes, at Danmark er bedre end i Norge i de indbyrdes kampe, hvilket kan blive afgørende i tilfælde af pointlighed.

Se her et par eksempler på ting, der kan være fede at eje for at vise din support til landsholdet:

Fodboldtrøjer DanmarkDen klassiske landsholdstrøje – perfekt til dig, der vil vise din støtte til fodboldlandholdet. Fås lige nu til en beskeden pris på 299 kr. Du sparer 200 kr.

Halsklæde fodbold danmark em 2012Et halstørklæde, der er kreeret med landskampen mellem Danmark og Portugal den 11. oktober for øje fås nu til den favorable pris af 99 kr.

Landsholdet kasket EM 2012 FodboldKig også et smut forbi den officielle DBU-butik på nettet på adressen www.dbushoppen.dk, der også kan levere flag, der kan viftes med under landskampene samt andre ting som fx nøgleringe og kasketter, der koster 99 kr. Der findes et bred udvalg af alverdens fodbold merchandise.

Vil du samtidig øge spændingen under de resterende kampe i Danmarks kval-gruppe H, kan du spille på resultaterne på fx danskespil.dk.

Her kan du spille Oddset, hvor der er mange forskellige måder, du kan tippe resultater på. Se meget mere på den respektive hjemmeside, hvor du også kan få tips fra eksperter, der giver deres besyv med, hvor det kan være smart at placere dine væddemål. Du kan også opsøge din lokale spiludbyder og hente kampprogrammer og udfylde dine væddemål og afhente eventuelle gevinster.

Af andre spiludbydere kan bla. nævnes bet365.com, hvor du fx kan spille med live-odds.
Se meget mere om dette på den respektive hjemmeside.

Vi vil i den nærmeste fremtid opdatere med flere vigtige informationer om EM-kvalifikationen i fodbold og den forestående slutrunde i 2012 i Polen og Ukraine.

Dette indlæg blev udgivet i Fodbold EM 2012. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.